SONO ТВ предпазител WP230-TV

SONO ТВ предпазител WP230-TV
Код на продукта: SONO ТВ предпазител WP230-TV
Наличност: В наличност
Цена: 26,90 лв.
ОписаниеКомбиниран предпазител за пълна защита на телевизори. Може да се използва и за компютри с ТV тунер. Състои се от 2 модула - модул за защита на захранващата мрежа с повишен енергиен капацитет (1035J) и филтър за смущения: WP230-BF,  модул за защита на антенен вход на телевизори, сателитни приемници, модеми, компютърен тунер и други: WPM-FTV и модул галваничен изолатор и филтър за кабелна ТV. Предпазва телевизорите  при  опасни отскоци на напрежението в захранващата мрежа и по антенния кабел вследствие вторичното въздействие на мълнии, токови удари, електростатично електричество и др. Може да се комбинира и с други WP модули за защита. 
 
ПредназначениеЗа цялостна защита на телевизори, сателитни приемници, приемници за цифрова ТВ, модеми, компютри с ТВ тунер и други устройства свързани към аналогова или цифрова кабелна ТВ, сателитна ТВ или локална антена. Компактен дизайн, напълно комплектован с кабели за лесен монтаж и употреба.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу:Copyright © 2019 Компютърни технологии ООД . Всички права запазени. | Поддържа се от DH Studio